Legpuzzel Kampioenschap

legpuzzel Kampioenschap

OBSERVEUM organiseert "Legpuzzel Kampioenschap 2025".

 Het OBSERVEUM, museum en sterrenwacht in Burgum, organiseert dit jaar een uniek en spannend Legpuzzel Kampioenschap. Puzzelfanaten van jong tot oud kunnen hun puzzelvaardigheden laten zien en strijden voor de titel van legpuzzelkampioen van 2024-2025.  Het evenement wordt gehouden in twee categorieën: jeugd van 8 t/m 14 jaar en 15 jaar en ouder.

  • Waarom Puzzelen Goed Voor Je Is.
  • Stimuleert je brein.
  • Verbetert je geheugen.
  • Verhoogt je concentratie. 
  • Bevordert ontspanning en vermindert stress. 
  • Verbetert probleemoplossend vermogen.
  • Stimuleert samenwerking en sociale interactie.  

Kortom, puzzelen is niet alleen een leuke bezigheid, maar biedt ook een flinke boost aan je mentale welzijn. Dus pak die puzzel en ervaar zelf de voordelen!

 

Voorronde en finale

De voorrondes van het kampioenschap vinden plaats op 27 december 2024, waarna de beste puzzelaars zich plaatsen voor de grote finale op 11 januari 2025. Deelnemers worden uitgedaagd om zo snel mogelijk een legpuzzel van 150 stukjes te voltooien. Voor beide categorieën zijn er mooie prijzen te winnen, en de winnaars verdienen een ereplek in de prestigieuze Hall of Fame van het OBSERVEUM.

 

Meer dan een puzzelwedstrijd

Naast de competitie is het kampioenschap een geweldige gelegenheid voor een gezellige dag uit. Bezoekers kunnen genieten van de unieke sfeer van het OBSERVEUM, dat bekendstaat om zijn boeiende tentoonstellingen en activiteiten. “We hopen met dit evenement mensen samen te brengen en een leuke, competitieve ervaring te bieden in een ongedwongen setting,” aldus de organisatie van het OBSERVEUM.

 

Inschrijven

Deelnemers kunnen zich tot 1 december 2024 inschrijven via de website van het OBSERVEUM. Wees er snel bij, want het aantal plaatsen is beperkt!

 

Voor meer informatie over het kampioenschap of om je direct aan te melden, bezoek de website: www.observeum.nl.

Reactie schrijven

Commentaren: 0